Η βουβαλίσια πρωτεΐνη ορού γάλακτος Choco 75% “ΒΙΟΛΟΓΟΣ” είναι εμπλουτισμένη με ωμό βιολογικό περουβιανό κακάο, για μεγαλύτερη γευστική απόλαυση. Παράγεται από γάλα βουβαλιών που εκτρέφονται στην Ιταλία, σε φάρμες που ακολουθούν αυστηρά πρότυπα βιώσιμης κτηνοτροφίας. Τα βουβάλια ζουν σε ανοιχτούς χώρους, τρέφονται φυσικά και παράγουν γάλα εξαιρετικής ποιότητας, το οποίο είναι γνωστό για την υψηλή του θρεπτική αξία.
Επιλέξτε τη βουβαλίσια πρωτεΐνη ορού γάλακτος κακάο 75% και ανακαλύψτε τη δύναμη της παραδοσιακής ιταλικής ποιότητας συνδυασμένη με την επιστήμη της αθλητικής διατροφής!
ΙΣΤΟΡΙΑ & ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ
Η παράδοση της βουβαλίσιας κτηνοτροφίας στην Ιταλία χρονολογείται αιώνες πίσω, με τη χρήση βουβαλίσιου γάλακτος στη διάσημη μοτσαρέλα και άλλα παραδοσιακά ιταλικά προϊόντα. Τώρα, αυτή η πολύτιμη πρώτη ύλη αξιοποιείται για την παραγωγή μίας από τις πιο αγνές και φυσικές πρωτεΐνες ορού γάλακτος.
Η βουβαλίσια πρωτεΐνη ορού γάλακτος διακρίνεται για την εξαιρετική της βιοδιαθεσιμότητα και την εύκολη απορρόφηση, καθιστώντας την ιδανική επιλογή για όσους επιθυμούν να ενισχύσουν τη μυϊκή τους ανάπτυξη και την αποκατάσταση μετά την προπόνηση.
92% Βουβαλίσια πρωτεΐνη ορού γάλακτος συμπυκνωμένη, 8% κακάο σκόνη.
Διατροφική Δήλωση (ανά 100g)
• Ενέργεια: 1690kJ / 404kcal
• Λιπαρά: 7.2g, εκ των οποίων κορεσμένα: 4.7g
• Υδατάνθρακες: 7.5g, εκ των οποίων Σάκχαρα: 6g
• Εδώδιμες ίνες: 2.2g
• Πρωτεΐνες: 75g
• Αλάτι: 0.5g
Αμινοξέα
• Alanine: 3.6g
• Arginine: 1.5g
• Aspartic Acid: 8.5g
• Cystine: 1.8g
• Glutamic Acid: 12.6g
• Glycine: 1.2g
• Histidine: 1.4g
• Isoleucine: 4.7g (BCAAs)
• Leucine: 7.5g (BCAAs)
• Lysine: 6.5g
• Methionine: 1.5g
• Phenylalanine: 2.3g
• Proline: 3.7g
• Serine: 3.9g
• Threonine: 5.9
• Tryptophan: 1.7
• Tyrosine: 2.2g
• Valine: 4.7g (BCAAs)
Αξιολογήσεις
Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.