Τρόποι Αποστολής και Παραλαβής

Τρόπος Αποστολής

Αποστολή εντός Ελλάδος

Για τις παραδόσεις των παραγγελιών σας η Εταιρεία μας συνεργάζεται με τις εξής εταιρίες Courier: ACS, BOX NOW, Daily Courier, ΕΛΤΑ Courier και FIS που με τα δίκτυά τους καλύπτουν με ασφάλεια και ταχύτητα όλη την Ελλάδα. Από τον αντίστοιχο ιστοτόπο και την χρήση του κωδικού αποστολής (tracking code), θα μπορείτε να παρακολουθείτε την διαδρομή της παραγγελίας σας.

Η εκτέλεση των παραγγελιών από εμάς πραγματοποιείται εντός 1-5 εργάσιμων ημερών. Ανάλογα το δυσπρόσιτο της περιοχής και τις συνθήκες (καιρικές συνθήκες, φυσικές καταστροφές, απεργίες, εορτές, πανδημίες, απαγορεύσεις κυκλοφορίας, στρατιωτικά γεγονότα κ.α.), οι παραδόσεις των προϊόντων των παραγγελιών σε εσάς, ενδέχεται να καθυστερήσουν. Σε περίπτωση που για οποιοδήποτε λόγο υπάρξει υπέρβαση του παραπάνω χρονικού ορίου με υπαιτιότητα του monobio.gr και όχι των προαναφερόμενων συνθηκών, ο πελάτης μπορεί να ακυρώσει την παραγγελία του χωρίς να έχει κάποια επιβάρυνση σε οποιαδήποτε φάση και εάν βρίσκετε αυτή.

 • ΔΩΡΕΑΝ μεταφορά σε όλη την Ελλάδα για παραγγελίες άνω των 39€ και δέματα έως 2Kg!
 • Η μεταφορά σε όλη την Ελλάδα για παραγγελίες κάτω των 39€ και για δέματα έως 2Kg, η παραγγελία χρεώνεται 1.75€. Το κόστος για κάθε επιπλέον κιλό (1,0) είναι 1,50€.
 • Η παράδοση σε όλη την Ελλάδα με Αντικαταβολή επιβαρύνεται με 2.25€.
 • Η παραλαβή από τα Box Now με Αντικαταβολή επιβαρύνεται 1.50€
 • Δωρεάν και ασφαλής πληρωμή με Πιστωτική/Χρεωστική κάρτα

Αποστολή στην Κύπρο

 • Το κόστος αποστολής στην Κύπρο είναι:
  • Παράδοση 2-4 μέρες – Το κόστος της αποστολής στην Κύπρο διαμορφώνεται στο ταμείο

Η μεταφορά εκτελείται από την 4A Express Worldwide Courier.

Οι τρόποι πληρωμής είναι: κατάθεση ή πιστωτική κάρτα.

Αποστολή στην Ευρωπαϊκή Ένωση

 • Η Παράδοση και το Κόστος αποστολής στις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης κυμαίνεται από:
  • Παράδοση από 3-12 μέρες ανάλογα την χώρα παράδοσης – Κόστος από 9.75€ μέχρι 1kg και από 3.10€ για κάθε επόμενο κιλό ανάλογα την χώρα παράδοσης. Θα ενημερωθείτε για το πραγματικό κόστος της αποστολής σας στην σελίδα Checkout.

Η μεταφορά εκτελείται από την UPS.

Οι τρόποι πληρωμής είναι: κατάθεση ή πιστωτική κάρτα.

Το κόστος των μεταφορικών του εξωτερικού μπορεί να αλλάξει ανά πάσα στιγμή χωρίς να γίνει η ενημέρωση του κόστους στο παρόν κείμενο.

Ευθύνη μεταφοράς προϊόντων

Δεν φέρουμε καμία ευθύνη για καθυστερήσεις που οφείλονται στον μεταφορέα. Η μεταφορά των προϊόντων σε κάθε περίπτωση επιβαρύνουν τον αγοραστή και ταξιδεύουν με αποκλειστική ευθύνη του. Σε περίπτωση ζημιάς κατά την μεταφορά ουδεμία ευθύνη φέρει η εταιρία μας.

Τρόπος Παραλαβής

Παραλαβή από τον Courier –
Η παραλαβή γίνεται από τον αναφερόμενο στην παραγγελία ως παραλήπτη με την επίδειξη της αστυνομικής του ταυτότητας, διαβατηρίου ή οποιουδήποτε δημοσίου εγγράφου που αποδεικνύει την ταυτοπροσωπία.