Καλάθι

Τρόποι Πληρωμής

Το monobio.gr σας παρέχει την δυνατότητα της εξόφλησης της παραγγελίας σας με όποιον τρόπο επιθυμείτε με τις όποιες συμφωνημένες οικονομικές επιβαρύνσεις.

Πληρωμή online με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα: Αν διαθέτετε πιστωτική ή χρεωστική ή προπληρωμένη κάρτα Visa, MasterCard, Maestro οποιασδήποτε τράπεζας, μπορείτε εύκολα, άμεσα και με την απόλυτη ασφάλεια που παρέχει η συνεργασία μας με την Eurobank, να πληρώσετε το αντίτιμο της παραγγελίας σας. Κατά την πληρωμή ο πελάτης μεταφέρεται σε περιβάλλον της Eurobank όπου παρέχει τα στοιχεία της πληρωμής της κάρτας του. Το monobio.gr ουδέποτε κρατάει ή αποθηκεύει τα στοιχεία της κάρτας του πελάτη κατά την πληρωμή.

Με κατάθεση σε τραπεζικό μας λογαριασμό: Αγορές με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό της εταιρίας monobio.gr γίνονται με αποκλειστική ευθύνη του καταθέτη. Η εταιρία monobio.gr έχει αποδείξει την ορθότητα των λογαριασμών που είναι αναρτημένοι στον ιστότοπο monobio.gr.

Eurobank:
IBAN GR4202601750000430201008298

Peiraios:

IBAN GR2401715550006555147974047
Το όνομα που εμφανίζεται στην κατάθεση είναι το: HEALTH 360 ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΙΚΕ

Με αντικαταβολή (Μόνο Ελλάδα): Κόστος €2.25 κατά την παράδοση από την ACS COURIER ή Ε.Λ.Τ.Α. Courier ή FIS Courier (μόνο στην Ελλάδα).

Σύμφωνα με τις διατάξεις του Νόμου Ν.4172/2013: Τιμολόγιο πώλησης αξίας πεντακοσίων (500) ευρώ και άνω, που εκδίδεται για πώληση αγαθών, λογισμικού ή παροχή υπηρεσιών σε επιτηδευματίες, συνίσταται να εξοφλείται από τους λήπτες με αποδεδειγμένη τραπεζική συναλλαγή (έμβασμα μέσω τραπέζης). Απόδειξη λιανικής πώλησης αξίας χιλίων πεντακοσίων (1.500) ευρώ και άνω, που εκδίδεται για πώληση αγαθών ή παροχή υπηρεσιών σε ιδιώτες, εξοφλείται από τους λήπτες της μέσω χρεωστικών και πιστωτικών καρτών ή μέσω τραπεζικού λογαριασμού και δεν επιτρέπεται η εξόφληση με μετρητά.