Χρήσιμες Πληροφορίες

Η ομάδα Monobio είναι πάντα εδώ για να σας βοηθήσει.

Απαντήσεις σε κοινά ερωτήματα αγοράς

Παραγγελίες και Αποστολές

Η εκτέλεση των παραγγελιών από εμάς πραγματοποιείται εντός 1-5 εργάσιμων ημερών.

Πατώντας τον σύνδεσμο  Δημιουργία Λογαριασμού και στη συνέχεια υποβάλλοντας το email σας στην ενότητα Έγγραφή.

Εάν η παραγγελία δεν έχει σταλεί μπορείτε να μας στείλετε ένα email με τον αριθμό της παραγγελίας σας και το αίτημα με την νέα διεύθυνση αποστολής ή να μας καλέσετε στο 210 970 5200.

Με την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας, θα σας αποσταλεί ένα email με τον κωδικό της παρακολούθησης και θα ενημερωθείτε για την εταιρεία διανομής (courier).

Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών “Eurobank e-Commerce” της Eurobank και χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση TLS 1.2 με πρωτόκολλο κρυπτογράφησης 128-bit (Secure Sockets Layer – SSL).EMV 3DS και το 3D Secure. Το monobio.gr ουδέποτε θα κρατήσει τα στοιχεία της κάρτας σας.

Η αποστολές πραγματοποιούνται σε όλη την Ελλάδα και στην Κύπρο.

Εάν δεν έχει σταλεί η πρώτη παραγγελία σας και παραγγείλετε άλλο προϊόν τότε υπάρχει δυνατότητα όλα τα προϊόντα να σταλούν ως ένα δέμα

Εάν πρέπει να αλλάξετε/επιστρέψετε ένα προϊόν

Επιστροφές και Ανταλλαγές

Αν αγοράσατε προϊόν ή υπηρεσία στο διαδίκτυο ή εκτός καταστήματος (τηλεφωνικά, με ταχυδρομική παραγγελία, ή από πωλητή κατ΄οίκον), έχετε επίσης το δικαίωμα ακύρωσης της αγοράς και επιστροφής των χρημάτων σας εντός 14 ημερών.

Σε περίπτωση υπαιτιότητας της monobio.gr το κόστος της επιστροφής βαρύνει την monobio.gr και ο πελάτης μπορεί να επιλέξει αν θέλει την επιστροφή των χρημάτων του, πιστωτικό σημείωμα ίσης αξίας για αγορά άλλου προϊόντος ή την εκ νέου αποστολή της παραγγελίας. Επίσης, σε αυτή την περίπτωση η παραλαβή του προϊόντος γίνεται από το χώρο σας από τη δική μας Μεταφορική Εταιρεία. 

Εάν η παραγελλία σας έφτασε κατεστραμμένη επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο 210 970 5200 ή να στείλετε email στο plirofories@monobio.gr.

Σε κάθε περίπτωση τα προϊόντα πρέπει να επιστρέφονται στην κατάσταση που παρελήφθησαν από τον πελάτη, πλήρη, χωρίς φθορές και στη συσκευασία τους. Σε περίπτωση που η επιστροφή δεν πραγματοποιηθεί εντός της ανωτέρω διάρκειας ή δεν πληρεί κάποια από τις απαιτήσεις, το monobio.gr μπορεί
να μην αποδεχτεί την όποια επιστροφή και αντικατάσταση.

Για παραγγελίες και συμβουλές μπορείτε να καλέσετε στο 210 970 5200 ή να στείλετε email στο plirofories@monobio.gr.

Εάν η παραγγελία δεν έχει σταλεί ακόμα χρειάζεται να μας στείλετε ένα αίτημα στο plirofories@monobio.gr  ή να μας καλέσετε στο 210 970 5200.

Για να ακυρώσετε μία παραγγελία χρειάζεται να μας καλέσετε άμεσα στο 210 970 5200 ή να στείλετε email στο plirofories@monobio.gr

Για να παραγγείλετε ένα προϊόν που έχει εξαντληθεί χρειάζεται να μας καλέσετε στο 210 970 5200 ή να στείλετε email στο plirofories@monobio.gr.