Οροι Χρήσης

O ιστότοπος www.monobio.gr είναι ένα ηλεκτρονικό εμπορικό κατάστημα πώλησης προϊόντων και υπηρεσιών μέσω του Διαδικτύου (στο εξής καλούμενο ηλεκτρονικό κατάστημα ή ιστότοπος), (στο εξής χάριν συντομίας η ΕΤΑΙΡΕΙΑ).

Ταυτότητα – Πληροφορίες Ηλεκτρονικού Καταστήματος Monobio.gr:

Ανήκει στην εταιρεία με την επωνυμία: «Health 360 Μονοπρόσωπη Ι.Κ.Ε.».
Δραστηριότητα της εταιρείας: Εμπορική
Δ/νση έδρας της εταιρείας: Λεωφ. Βουλιαγμένης 325, Αγ. Δημήτριος, Τ.Κ. 17236
Α.Φ.Μ.: 801313274
Γ.Ε.Μ.Η.: 154166801000
Δ.Ο.Υ.: Ηλιούπολης
Email επικοινωνίας: info@monobio.gr
Τηλ. Παραγγελιών: +30 210 970 5200

Οι κάτωθι όροι και προϋποθέσεις θα εφαρμόζονται για την χρήση του ηλεκτρονικού καταστήματος με το εμπορικό σήμα monobio.gr το οποίο βρίσκεται στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.monobio.gr. Κάθε χρήστης που εισέρχεται και συναλλάσσεται ή κάνει χρήση των υπηρεσιών του ηλεκτρονικού καταστήματος (στο εξής καλούμενος για συντομία “επισκέπτης” ή/και “χρήστης” ή “πελάτης” αναλόγως του αν περιορίζεται σε επίσκεψη μόνον στο κατάστημα ή πραγματοποιεί και παραγγελία και πώληση προϊόντων και υπηρεσιών) θεωρείται ότι συναινεί και αποδέχεται ανεπιφύλακτα τους κατωτέρω όρους που εδώ διατυπώνονται, χωρίς καμία εξαίρεση. Εάν κάποιος χρήστης δεν συμφωνεί με αυτούς τους όρους, τότε οφείλει με ευθύνη του να απόσχει από την επίσκεψη, τη χρήση του ιστότοπου καθώς επίσης και από κάθε συναλλαγή ή χρήση των υπηρεσιών του ηλεκτρονικού καταστήματος.

 

Γενικοί όροι

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί ή να αναθεωρεί ελεύθερα τoυς όρους και τις προϋποθέσεις χρήσης και συναλλαγών από τον ηλεκτρονικό κατάστημα, οποτεδήποτε το κρίνει αναγκαίο, αναλαμβάνει δε την υποχρέωση να ενημερώνει τους καταναλωτές για οποιανδήποτε μεταβολή, μέσα από τις σελίδες του παρόντος ηλεκτρονικού καταστήματος. Οι συμβάσεις μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος καταρτίζονται στην Ελληνική γλώσσα.

Πνευματικά Δικαιώματα

Όλο το περιεχόμενο του ηλεκτρονικού καταστήματος, συμπεριλαμβανομένων και των διακριτικών τίτλων, σημάτων, εικόνων, γραφικών, φωτογραφιών, σχεδίων, κειμένων κ.λ.π. αποτελούν την πνευματική ιδιοκτησία της ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ και προστατεύονται κατά τις σχετικές διατάξεις του ελληνικού δικαίου, του ευρωπαϊκού δικαίου και των διεθνών συμβάσεων ή πνευματική ιδιοκτησία τρίτων για την οποία η ΕΤΑΙΡΕΙΑ έχει λάβει άδεια χρήσης για τις δικές της αποκλειστικά ανάγκες και για τη λειτουργία του ηλεκτρονικού καταστήματος. Απαγορεύεται οποιαδήποτε αντιγραφή, μεταφορά ή δημιουργία παράγωγης εργασίας με βάση το περιεχόμενο αυτό ή παραπλάνηση του κοινού σχετικά με τον πραγματικό παροχέα του ηλεκτρονικού καταστήματος. Η αναπαραγωγή, επανέκδοση, φόρτωση, ανακοίνωση, διάδοση ή μετάδοση ή οποιαδήποτε άλλη χρήση του περιεχομένου με οποιοδήποτε τρόπο ή μέσο για εμπορικούς ή άλλους σκοπούς επιτρέπεται μόνο κατόπιν προηγούμενης έγγραφης συναίνεσης της ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ή οιουδήποτε άλλου δικαιούχου των πνευματικών δικαιωμάτων. Τα ονόματα, εικόνες, λογότυπα και διακριτικά γνωρίσματα που παρατίθενται και περιγράφουν το ηλεκτρονικό κατάστημα με το εμπορικό σήμα monobio.gr ή τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες της ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ή τρίτων μερών, αποτελούν περιουσιακά στοιχεία της ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ή των τρίτων μερών αντίστοιχα, προστατευόμενα από τους σχετικούς νόμους περί εμπορικών σημάτων. Η χρήση τους στον ηλεκτρονικό κατάστημα δεν παρέχει σε καμμία περίπτωση άδεια ή δικαίωμα χρήσης τους από τρίτους.

Πολιτική Εχεμύθειας – Ασφάλεια Συναλλαγών

Πολιτική Εχεμύθειας

Από την έναρξη έως τη λήξη της σύνδεσή σας (on-line session) με το ηλεκτρονικό κατάστημα του www.monobio.gr , όλες οι πληροφορίες και τα προσωπικά σας στοιχεία κρυπτογραφούνται. Η κρυπτογράφηση είναι ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού. Κάθε φορά που συνδέεστε με το ηλεκτρονικό κατάστημα www.monobio.gr όλη η επικοινωνία ανάμεσα στον υπολογιστή σας και τα συστήματα του www.monobio.gr κρυπτογραφείται.

Ασφάλεια Συναλλαγών

Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών “Eurobank e-Commerce” της Eurobank και χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση TLS 1.2 με πρωτόκολλο κρυπτογράφησης 128-bit (Secure Sockets Layer – SSL).EMV 3DS και το 3D Secure. Η κρυπτογράφηση είναι ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού.

Κατά την επίσκεψή σας στις σελίδες του www.monobio.gr και προκειμένου να παραγγείλετε προϊόντα, αλλά και για να διασφαλισθεί η δυνατότητα επικοινωνίας μαζί σας ώστε να σας ενημερώνουμε για νέα προϊόντα μας, είναι πιθανό να σας ζητηθεί να δηλώσετε στοιχεία που σας αφορούν (e-mail, όνομα, επάγγελμα, ηλεκτρονική διεύθυνση, κλπ.). Τα τυχόν προσωπικά δεδομένα που δηλώνετε οπουδήποτε στις σελίδες και τις υπηρεσίες του διαδικτυακού τόπου του www.monobio.gr προορίζονται αποκλειστικά και μόνο για τη διασφάλιση της λειτουργίας της αντίστοιχης υπηρεσίας και δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιηθούν από οποιονδήποτε τρίτο, χωρίς να τηρηθούν οι διατάξεις του Ν. 2472/97 σχετικά με την προστασία από επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, όπως αυτός ισχύει κάθε φορά.

Τα στοιχεία των χρηστών (όνομα, επάγγελμα, ηλεκτρονική διεύθυνση, διεύθυνση κατοικίας, σταθερό τηλέφωνο, κινητό τηλέφωνο κλπ.) και των συναλλαγών των χρηστών του ηλεκτρονικού καταστήματος θεωρούνται απόρρητα, όπως και στις συνήθεις συναλλαγές σε εμπορικό κατάστημα.

Τα στοιχεία των χρηστών όπως (ηλεκτρονική διεύθυνση, τηλέφωνο, κινητό τηλέφωνο κλπ.) μπορούν να χρησιμοποιηθούν απο το monobio.gr για σκοπούς ενημέρωσης σχετικά με τα Νέα και τις Προσφορές του καταστήματος monobio.gr

Αν αγοράσατε προϊόν ή υπηρεσία στο διαδίκτυο ή εκτός καταστήματος (τηλεφωνικά, με ταχυδρομική παραγγελία, ή από πωλητή κατ΄οίκον), έχετε επίσης το δικαίωμα ακύρωσης της αγοράς και επιστροφής των χρημάτων σας εντός 14 ημερών.

Τρόποι Αποστολής και Παραλλαβής Προϊόντων

Τρόποι Αποστολής
Αποστολή εντός Ελλάδος

Για τις παραδόσεις των παραγγελιών σας η Εταιρεία μας συνεργάζεται με τις εξής εταιρίες Courier: ACS, BOX NOWDaily Courier, ΕΛΤΑ Courier και FIS που με τα δίκτυά τους καλύπτουν με ασφάλεια και ταχύτητα όλη την Ελλάδα. Από τον αντίστοιχο ιστότοπο της κάθε εταιρείας courier και την χρήση του κωδικού αποστολής (tracking code), θα μπορείτε να παρακολουθείτε την διαδρομή της παραγγελίας σας. Η εκτέλεση των παραγγελιών από εμάς πραγματοποιείται εντός 1-5 εργάσιμων ημερών. Ανάλογα το δυσπρόσιτο της περιοχής και τις συνθήκες (καιρικές συνθήκες, φυσικές καταστροφές, απεργίες, εορτές, πανδημίες, απαγορεύσεις κυκλοφορίας, στρατιωτικά γεγονότα κ.α.), οι παραδόσεις των προϊόντων των παραγγελιών σε εσάς, ενδέχεται να καθυστερήσουν. Σε περίπτωση που για οποιοδήποτε λόγο υπάρξει υπέρβαση του παραπάνω χρονικού ορίου με υπαιτιότητα του monobio.gr και όχι των προαναφερόμενων συνθηκών, ο πελάτης μπορεί να ακυρώσει την παραγγελία του χωρίς να έχει κάποια επιβάρυνση σε οποιαδήποτε φάση και εάν βρίσκετε αυτή.

  • Η μεταφορά σε όλη την Ελλάδα για παραγγελίες άνω των 39€ και δέματα έως 2Kg είναι ΔΩΡΕΑΝ!
  • Η μεταφορά σε όλη την Ελλάδα για παραγγελίες κάτω των 39€ και για δέματα έως 2Kg, η παραγγελία χρέωνεται 1.75€.
  • Η παράδοση σε όλη την Ελλάδα με Αντικαταβολή επιβαρύνεται με 2.25€
  • Η μεταφορά και παράδοση ογκωδών δεμάτων εκτελείται σε συνεργασία με την Μεταφορική Εταιρεία. Το δε κόστος θα εξετάζεται και θα ενημερώνεστε κατά περίπτωση.
Αποστολή εκτός Ελλάδος

Για αποστολή παραγγελίας εκτός Ελλάδος θα ενημερώνεστε για το ακριβές κόστος αποστολής κατ’ αποκοπήν. Οι τρόποι πληρωμής είναι: κατάθεση ή πιστωτική κάρτα.

Ευθύνη μεταφοράς προϊόντων

Δεν φέρουμε καμία ευθύνη για καθυστερήσεις που οφείλονται στον μεταφορέα. Η μεταφορά των προϊόντων σε κάθε περίπτωση επιβαρύνουν τον αγοραστή και ταξιδεύουν με αποκλειστική ευθύνη του. Σε περίπτωση ζημιάς κατά την μεταφορά ουδεμία ευθύνη φέρει η Εταιρεία μας.

Τρόπος Παραλαβής

Παραλαβή από τον Courier –
Η παραλαβή γίνεται από τον αναφερόμενο στην παραγγελία ως παραλήπτη με την επίδειξη της αστυνομικής του ταυτότητας, διαβατηρίου ή οποιουδήποτε δημοσίου εγγράφου που αποδεικνύει την ταυτοπροσωπία.

Δικαιώματα του Αγοραστή

Ακύρωση Παραγγελίας

Μπορείτε να ακυρώσετε μία παραγγελία που δώσατε τηλεφωνικά ή ηλεκτρονικά ώστε να μην εκτελεστεί μέσω τηλεφωνικής επικοινωνίας με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών στο 210 970 5200 ή μέσω email: orders@monobio.gr. και ωράριο λειτουργίας από Δευτέρα έως Παρασκευή 10:00πμ – 9:00μμ υπό την προϋπόθεση ότι αυτή δεν έχει ήδη εκτελεστεί (παραγγελίες που βρίσκονται σε στάδιο ‘’Εκκρεμής’’ ή ‘’Σε επεξεργασία’’).

Όροι Επιστροφών

Θέλοντας να καλύψουμε ακόμη περισσότερο τους πελάτες μας, ώστε να αναδείξουμε τα οφέλη της χρήσης του διαδικτύου στις καθημερινές μας αγορές, προσφέρουμε τη δυνατότητα επιστροφής των προϊόντων εντός 14 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του προϊόντος, χωρίς να αιτιολογηθεί
η επιστροφή.

Η επιστροφή των χρημάτων πραγματοποιείται εντός 14 ημερών από την παραλαβή της αίτησης ακύρωσης. Ωστόσο, μπορεί να υπάρξει καθυστερήση στην επιστροφή του αντίστοιχου ποσού που κατέβαλε ο πελάτης για την παραγγελία του, εάν το monobio e-shop δεν λάβει τα προϊόντα και όλα τα νόμιμα παραστατικά (Απόδειξη, Τιμολόγιο κτλ.) που συνοδεύονται με το/τα προϊόν/ντα.

Σε κάθε περίπτωση τα προϊόντα πρέπει να επιστρέφονται στην κατάσταση που παρελήφθησαν από τον πελάτη, πλήρη, χωρίς φθορές και στη συσκευασία τους. Σε περίπτωση που η επιστροφή δεν πραγματοποιηθεί εντός της ανωτέρω διάρκειας ή δεν πληρεί κάποια από τις απαιτήσεις, το monobio.gr μπορεί
να μην αποδεχτεί την όποια επιστροφή και αντικατάσταση.

Εφόσον πληρούνται οι προϋποθέσεις και γίνει δεκτή η επιστροφή προϊόντος, ο καταναλωτής δικαιούται να λάβει πιστωτικό σημείωμα ίσης αξίας για αγορά άλλου/ων προϊόντος/ων. είτε να λάβει πίσω μετρητά, εφόσον η αγορά είχε γίνει με μετρητά. Εφόσον η αγορά είχε γίνει με πιστωτική κάρτα θα γίνεται ακύρωση συναλλαγής και αντίστοιχη ενημέρωση (πίστωση) της πιστωτικής του κάρτας. Η ακύρωση της παραγγελίας συνεπάγεται με την επιστροφή όλου του συνόλου που κατέβαλε ο πελάτης για την αγορά (Κόστος των προϊόντων, έξοδα αποστολής, έξοδα αντικαταβολής κτλ).

ΠΡΟΣΟΧΗ: Πριν την επιστροφή του προϊόντος, θα πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας για να μας ενημερώσετε είτε στα τηλέφωνα μας είτε μέσω email στο info@monobio.gr.

Κόστος επιστροφών

Σε περίπτωση υπαιτιότητας της monobio.gr το κόστος της επιστροφής βαρύνει την monobio.gr και ο πελάτης μπορεί να επιλέξει αν θέλει την επιστροφή των χρημάτων του, πιστωτικό σημείωμα ίσης αξίας για αγορά άλλου προϊόντος ή την εκ νέου αποστολή της παραγγελίας. Επίσης, σε αυτή την περίπτωση η παραλαβή του προϊόντος γίνεται από το χώρο σας από τη δική μας Μεταφορική Εταιρεία. Σε περίπτωση υπαιτιότητας του πελάτη, ο τελευταίος βαρύνεται με τα έξοδα συσκευασίας και αποστολής.

Παρατηρήσεις

Η monobio.gr διατηρεί το δικαίωμα να καταργήσει ή να τροποποιήσει την πολιτική επιστροφών του, δημοσιεύοντας τους σχετικούς νέους όρους και προϋποθέσεις στον ιστότοπό του.

Σε περίπτωση επαναλαμβανόμενων επιστροφών ή σε περίπτωση που η monobio.gr, κατά την απόλυτη κρίση της, θεωρήσει ότι ο πελάτης καταχράται το δικαίωμα επιστροφής ή δρα κακόπιστα διατηρεί το δικαίωμα να αρνηθεί την επιστροφή του προϊόντος ακόμα κι αν πληρούνται οι ανωτέρω όροι και προϋποθέσεις.

Σε περίπτωση που το προϊόν παραβαίνει τους όρους επιστροφών και κριθεί ακατάλληλο προς επιστροφή, τότε αυτό θα επιστρέφεται στον πελάτη. Τα μεταφορικά θα επιβαρύνουν τον ίδιο.

Πολιτική Πληρωμής/Εξόφλησης Παραγγελίας

Σε περίπτωση που ο πελάτης επιλέξει τον τρόπο πληρωμής “Κατάθεση σε Τραπεζικό Λογαριασμό”, τότε έχει δικαίωμα να καταβάλλει το αντίστοιχο ποσό της παραγγελίας του εντός 3 εργάσιμων ημερών (72 ωρών). Εφόσον περάσουν 3 εργάσιμες ημέρες και ο πελάτης δεν έχει εξοφλήσει την παραγγελία του, τότε το Monobio.gr έχει δικαίωμα να ακυρώσει την παραγγελία του πελάτη. Σε περίπτωση που ο πελάτης χρειάζεται περισσότερο χρόνο για την εξόφληση της παραγγελίας του, μπορεί να επικοινωνήσει με το κατάστημα στο 210 970 5200.

Προστασία των Προσωπικών Δεδομένων των Επισκεπτών-Χρηστών

Τα προσωπικά δεδομένα επεξεργάζονται σύμφωνα με τις διατάξεις του Γενικού Κανονισμού Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων (ΓΚΠΔ 2016/679), τυχόν ειδικότερης εθνικής και ευρωπαϊκής νομοθεσίας για ορισμένους τομείς, της εκάστοτε ισχύουσας ελληνικής νομοθεσίας για την προστασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, καθώς και για την προστασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και της ιδιωτικής ζωής στον τομέα των ηλεκτρονικών επικοινωνιών (Ν. 3471/2006, ως εκάστοτε ισχύει) και τις αποφάσεις της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα (ΑΠΔΠΧ)».

Οι επισκέπτες-χρήστες των υπηρεσιών του monobio.gr κατά την περιήγησή τους στην ιστοσελίδα, ενδέχεται να κληθούν να παράσχουν εκουσίως πληροφορίες και δεδομένα που τους αφορούν προκειμένου να εγγραφούν σε υπηρεσίες, να λαμβάνουν ενημερώσεις, να παραγγέλνουν προϊόντα και να απολαμβάνουν τις προσφερόμενες υπηρεσίες του ηλεκτρονικού καταστήματος monobio.gr.

Η Εταιρεία ενεργώντας με βάση την αρχή της νομιμότητας, της προσφορότητας και της αναλογικότητας, προβαίνει σε επεξεργασία των δεδομένων των χρηστών, τα οποία αποκτά με νόμιμο τρόπο και διατηρεί σε αρχείο, αυστηρά υπό τις προϋποθέσεις του νόμου (αρθρ. 5 ν. 2472/1997), αποκλειστικά και μόνο κατόπιν συγκατάθεσης του χρήστη – υποκειμένου των δεδομένων. Η Εταιρεία δηλώνει ότι προβαίνει σε νόμιμη επεξεργασία των δεδομένων των χρηστών τα οποία συλλέγει κατά τρόπο θεμιτό και νόμιμο για καθορισμένους, σαφείς και νόμιμους σκοπούς και τα οποία, υφίστανται θεμιτή και νόμιμη επεξεργασία εν όψει των σκοπών αυτών. Σκοποί που δικαιολογούν την επεξεργασία είναι μεταξύ άλλων η εκτέλεση των παραγγελιών των χρηστών του monobio.gr, η αιτηθείσα ενημέρωση των χρηστών μέσω newsletter, κινητού τηλεφώνου (SMS, Viber) και η εν γένει αποτελεσματικότερη παροχή σε αυτούς των προσφερόμενων υπηρεσιών της Εταιρείας. Νόμιμα επεξεργάζεται η Εταιρεία μας και διαβιβάζει δεδομένα των χρηστών στις συνεργαζόμενες εταιρείες ταχυμεταφορών, προκειμένου να καταστεί δυνατή η παράδοση των παραγγελθέντων προϊόντων. Η επεξεργασία περιορίζεται στο απολύτως αναγκαίο μέτρο (άρθρ. 5, παρ. 1, ν. 3471/2006).

Οι επισκέπτες-χρήστες του ηλεκτρονικού καταστήματος monobio.gr κατά την παροχή των στοιχείων τους στα πλαίσια των συναλλαγών τους με το ηλεκτρονικό κατάστημα, της εγγραφής μέλους και κάθε άλλη περίπτωση, ενημερώνονται, συναινούν και αποδέχονται την επεξεργασία των προσωπικών τους δεδομένων, για τις ανάγκες της ομαλής διεκπεραίωσης της συναλλαγής και της πρόσφορης παροχής των υπηρεσιών του παρόντος δικτυακού τόπου. Η εκούσια καταχώριση από τους επισκέπτες-χρήστες του ηλεκτρονικού καταστήματος monobio.gr των προσωπικών τους δεδομένων παρέχει το δικαίωμα στην Εταιρεία να προβεί σε επεξεργασία των δεδομένων αυτών προκειμένου να εκτελέσει τις παραγγελίες και να προσφέρει προσηκόντως τις από τους χρήστες αιτούμενες υπηρεσίες. Οι επισκέπτες-χρήστες του ηλεκτρονικού καταστήματος monobio.gr με αυτή την καταχώριση παρέχουν την κατά νόμο απαιτούμενη συγκατάθεσή τους προς επεξεργασία των παρεχόμενων προσωπικών τους δεδομένων, από την Εταιρεία, στα πλαίσια του νόμου.

Διαφήμιση και Εμπορική Επικοινωνία

Στο ηλεκτρονικό κατάστημα monobio.gr ενδέχεται να περιλαμβάνονται διαφημίσεις σε οποιαδήποτε μορφή, όπως διαφημιστικά εικονίδια (banners), σύνδεσμοι υπερκειμένου σε κείμενο (text links) ή πλαίσια (frames). Η Εταιρεία μας τηρεί τις διατάξεις της νομοθεσίας (ν. 146/1914 και 2251/1994) περί αθεμίτου ανταγωνισμού και προστασίας του καταναλωτή.

Οι προσφορές, εκπτώσεις και δώρα στο μέτρο που επιτρέπονται κατά το ισχύον δίκαιο (αθεμίτου ανταγωνισμού και προστασίας του καταναλωτή), είναι σαφώς αναγνωρίσιμα, η πρόσβαση στους όρους υπό τους οποίους μπορεί κανείς να επωφεληθεί από τις προσφορές είναι εύκολη, οι δε όροι παρουσιάζονται σαφώς και επακριβώς. Περαιτέρω η παροχή δειγμάτων και δώρων για διαφημιστικούς σκοπούς, χωρίς προηγούμενη παραγγελία, διεξάγεται νόμιμα με τρόπο θεμιτό και με σεβασμό στο ισχύον δίκαιο (αρθρ. 4 παρ. 5 εδαφ. β΄ ν. 2251/1994). Οι προωθητικές ενέργειες που διεξάγονται με την προσφορά δώρου, ισχύουν μέχρι εξαντλήσεως των δώρων και των αποθεμάτων. Το ηλεκτρονικό κατάστημα monobio.gr με σεβασμό στην ιδιωτική ζωή, δεν θα σας αποστείλει ποτέ μη αιτηθείσα ηλεκτρονική αλληλογραφία (μέσω διαφημιστικών μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου – spamming).

Οι επισκέπτες-πελάτες του ηλεκτρονικού καταστήματος monobio.gr αποδέχονται να λαμβάνουν δωρεάν μηνύματα μέσω (Email, SMS, viber, Mail) με διαφημιστικό περιεχόμενο, πρόσκληση για αξιολόγηση του καταστήματος και των προϊόντων στο monobio.gr, όπως και ενημέρωση για προσφορές του ηλεκτρονικού καταστήματος και εκπτώσεις εφόσον εγγραφούν στο Newsletter του ηλεκτρονικού καταστήματος ή κατόπιν συναλλαγής τους με το ηλεκτρονικό κατάστημα, παρέχεται, δε, η δυνατότητα να αντιτάσσονται, με εύκολο τρόπο και δωρεάν.

Η Εταιρεία, κατά την εν γένει χρήση εμπορικών επικοινωνιών από το ηλεκτρονικό κατάστημα σέβεται τους επαγγελματικούς κανόνες που διέπουν την ανεξαρτησία, την αξιοπρέπεια και το ήθος του επαγγέλματος, το επαγγελματικό απόρρητο και την εντιμότητα προς τους πελάτες και τους συναδέλφους και τους κανόνες δεοντολογίας (αρθρ. 7 ΠΔ 131/2003).

Οι Διαδικτυακές Υπηρεσίες του Monobio

Το Monobio παρέχει διαδικτυακές υπηρεσίες από επαγγελματίες διατροφολόγους που μπορούν να προβάλλουν τις προσφερόμενες υπηρεσίες διατροφολόγου καθώς και τη διαθεσιμότητά τους για ραντεβού και αντίστοιχα οι επισκέπτες/χρήστες μπορούν να βλέπουν τα προφίλ (βιογραφικά σημειώματα, παρεχόμενες υπηρεσίες διατροφολόγου, διαθεσιμότητα). Με την δημιουργία λογαριασμού “Προφίλ Πελάτη” οι χρήστες του Monobio μπορούν να αναπρογραμματίζουν και να ακυρώνουν το ραντεβού σύμφωνα με την Πολιτική Ακύρωσης Ραντεβού του Monobio όπως και να βλέπουν το σύνολο των ραντεβού τους. Οι χρήστες του Monobio μπορούν να λαμβάνουν ενημερώσεις (newsletters) για θέματα που έχουν σχέση με την διατροφή και τα ζητήματα που τους ενδιαφέρουν καθώς και να υποβάλουν ερωτήματα μέσω υπηρεσίας ανταλλαγής μηνυμάτων με εξειδικευμένο διατροφολόγο.

Στο ραντεβού με τον διατροφολόγο πιθανότατα να υπάρχουν και άλλοι επιστημονικοί συνεργάτες που μαζί με τον διατροφολόγο θα συμβάλουν στην ορθή πληροφορία/συμβουλή που θα δώσουν στον επισκέπτη/χρήστη.

Οι επισκέπτες/χρήστες που επιθυμούν να δημιουργήσουν λογαριασμό στο Monobio για να κλείνουν ραντεβού με διατροφολόγο μέσω του Monobio καλούνται να συμπληρώσουν και να υποβάλουν τα στοιχεία τους στη σχετική οn-line φόρμα εγγραφής («ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ»), αποδεχόμενοι τους Όρους Χρήσης και την Πολιτική Απορρήτου. Οι χρήστες που κλείνουν ραντεβού με διατροφολόγο μέσω της Ιστοσελίδας του Monobio λαμβάνουν προς επιβεβαίωση της ταυτότητάς τους ένα ενημερωτικό μήνυμα το οποίο περιλαμβάνει τα στοιχεία του ραντεβού τους και τον σύνδεσμο στο “Προφίλ Πελάτη”.

Μέσω της Ιστοσελίδας του Monobio παρέχεται στους επισκέπτες/χρήστες η δυνατότητα να επικοινωνήσουν με το Monobio για οποιοδήποτε ζήτημα, συμπληρώνοντας την αντίστοιχη φόρμα επικοινωνίας ή επικοινωνώντας τηλεφωνικά με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών αποδεχόμενοι τους Όρους Χρήσης και την Πολιτική Προστασίας Απορρήτου της Ιστοσελίδας.

Μέσω του Monobio ένας επισκέπτης/χρήστης μπορεί να κάνει αίτημα για ραντεβού και μέσω της τηλεφωνικής εξυπηρέτησης ή μέσω του live chat. Τόσο η διαδικασία μέσω live chat όσο και η τηλεφωνική διαδικασία του αιτήματος για ραντεβού με διατροφολόγο ακολουθούν τα βήματα της ηλεκτρονικής διαδικασίας. Κατά τη διαδικασία αιτήματος του ραντεβού με διατροφολόγο ο επισκέπτης/χρήστης είναι υποχρεωμένος να υποβάλει τα στοιχεία του, τα οποία αποστέλλονται στον διατροφολόγο τόσο για τη μεταξύ τους επικοινωνία όσο και για να μπορέσει να ολοκληρωθεί η διαδικασία. Ο διατροφολόγος έχει το δικαίωμα να αναπρογραμματίσει ή να ακυρώσει το ραντεβού του πελάτη.  Επίσης το Monobio, ούτε ο διατροφολόγος του Monobio δεν ορίζουν κανένα κόστος για την επίσκεψη, τα ραντεβού που κλείνει ο επισκέπτης/χρήστης είναι εντελώς δωρεάν.

Οι απαντήσεις των διατροφολόγων και των επιστημονικών συνεργατών έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό και συμβουλευτικό χαρακτήρα, ενώ, σε καμία περίπτωση, δεν δύνανται να υποκαταστήσουν την κλινική εξέταση, τη διάγνωση και τη θεραπεία. Ο επισκέπτης/χρήστης χρειάζεται να επικοινωνήσει με τον προσωπικό του ιατρό σχετικά με την ενημέρωση και τις συμβουλές που έλαβε από τον διατροφολόγο ή επιστήμονα συνεργάτη του Monobio.

Παρεχόμενες πληροφορίες & Προϊόντα

H ΕΤΑΙΡΕΙΑ δεσμεύεται ως προς την ακρίβεια, την αλήθεια και την πληρότητα των πληροφοριών που παρατίθενται στο ηλεκτρονικό κατάστημα, σε ότι αφορά την ταυτότητα της ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ όσο και τις παρεχόμενες μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος, συναλλαγές. Η Εταιρεία, στα πλαίσια της καλής πίστης, δεν ευθύνεται και δεν δεσμεύεται από καταχωρήσεις ηλεκτρονικών δεδομένων που έγιναν εκ σφάλματος/παραδρομής κατά την κοινή πείρα και δικαιούται να προβαίνει σε διόρθωση αυτών οποτεδήποτε αντιληφθεί την ύπαρξή τους.

Περιορισμός ευθύνης

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ στα πλαίσια των συναλλαγών της από το ηλεκτρονικό κατάστημα δεν ευθύνεται και δεν υπέχει υποχρέωση αποζημίωσης για οποιαδήποτε τυχόν βλάβη ή ζημία προκύψει από την ακύρωση παραγγελιών, από τη μη εκτέλεση ή από την καθυστέρηση εκτέλεσης τους, για οποιαδήποτε αιτία. Δεν εγγυάται τη διαθεσιμότητα των προϊόντων που εκτίθενται στο ηλεκτρονικό κατάστημα, αλλά ενημερώνει με βάση τα τηρούμενα στοιχεία για την διαθεσιμότητα ή μη τον ενδιαφερόμενο πελάτη και αναλαμβάνει σε περίπτωση μεταβολής των στοιχείων αυτών, να ενημερώνει έγκαιρα τους πελάτες περί της μη διαθεσιμότητας οπότε και στην περίπτωση αυτή δεν υπέχει καμία περαιτέρω ευθύνη. Το ηλεκτρονικό κατάστημα παρέχει το περιεχόμενο (λχ πληροφορίες, ονόματα, φωτογραφίες, απεικονίσεις), τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που διατίθενται μέσω του διαδικτυακού τόπου “όπως ακριβώς έχουν”. Σε καμία περίπτωση η ΕΤΑΙΡΕΙΑ δεν ευθύνεται αστικώς ή ποινικώς για οποιαδήποτε ζημία (θετική, ειδική ή αποθετική, η οποία ενδεικτικά και όχι περιοριστικά, διαζευκτικά ή/και σωρευτικά συνίσταται σε απώλεια κερδών, δεδομένων, διαφυγόντα κέρδη, χρηματική ικανοποίηση κλπ.) που τυχόν θα υποστεί επισκέπτης του ηλεκτρονικού καταστήματος ή τρίτος από αιτία που έχει σχέση με τη λειτουργία ή μη ή/και τη χρήση του διαδικτυακού τόπου ή/και σε αδυναμία παροχής υπηρεσιών ή/και προϊόντων ή/και πληροφοριών που διατίθενται από αυτόν ή/και από τυχόν μη επιτρεπόμενες παρεμβάσεις τρίτων σε προϊόντα ή/και υπηρεσίες ή/και πληροφορίες που διατίθενται μέσω αυτού.

Ευθύνη Χρήστη

Ο χρήστης/πελάτης συμφωνεί και αναλαμβάνει να χρησιμοποιεί τις υπηρεσίες, τις πληροφορίες και τα δεδομένα του ηλεκτρονικού καταστήματος όπως ο νόμος προβλέπει και με βάση τους κανόνες της καλής πίστης και των συναλλακτικών ηθών. Υποχρεούται να μη χρησιμοποιεί τo ηλεκτρονικό κατάστημα με το εμπορικό σήμα monobio.gr για: 1. αποστολή, δημοσίευση, αποστολή με e-mail ή μετάδοση με άλλους τρόπους οποιουδήποτε περιεχομένου που είναι παράνομο για οποιοδήποτε λόγο, προκαλεί παράνομη προσβολή και βλάβη στην ΕΤΑΙΡΕΙΑ ή σε οποιονδήποτε τρίτο είτε προσβάλλει την εμπιστευτικότητα ή το απόρρητο πληροφοριών οιουδήποτε προσώπου 2. αποστολή, δημοσίευση, αποστολή με e-mail ή μετάδοση με άλλους τρόπους οποιουδήποτε περιεχομένου που προκαλεί προσβολή των χρηστών ηθών, κοινωνικών αξιών, της ανηλικότητας κ.λ.π. 3. αποστολή, δημοσίευση, αποστολή με e-mail ή μετάδοση με άλλους τρόπους οποιουδήποτε περιεχομένου για το οποίο οι χρήστες δεν έχουν δικαίωμα μετάδοσης σύμφωνα με το νόμο ή τις εν ισχύ συμβάσεις (όπως εσωτερικές πληροφορίες, ιδιοκτησιακές και εμπιστευτικές πληροφορίες που αποκτήθηκαν ή αποκαλύφθηκαν ως μέρος εργασιακών σχέσεων ή που καλύπτονται σε συμφωνίες εμπιστευτικότητας), 4. αποστολή, δημοσίευση, αποστολή με e-mail ή μετάδοση με άλλους τρόπους οποιουδήποτε περιεχομένου το οποίο παραβιάζει οποιαδήποτε ευρεσιτεχνία, εμπορικό σήμα, εμπορικό μυστικό, πνευματικά δικαιώματα ή άλλα ιδιοκτησιακά δικαιώματα τρίτων κάθε είδους, 5. αποστολή, δημοσίευση, αποστολή με e-mail ή μετάδοση με άλλους τρόπους οποιουδήποτε υλικού το οποίο περιέχει ιούς λογισμικού ή οποιουσδήποτε άλλους κώδικες, αρχεία ή προγράμματα που έχουν σχεδιαστεί με σκοπό την διακοπή, την πρόκληση βλάβης, την καταστροφή ή τον εξοπλισμό της λειτουργίας οποιουδήποτε λογισμικού ή υλικού υπολογιστών, 6. ηθελημένη ή αθέλητη παράβαση της ισχύουσας νομοθεσίας ή των διατάξεων, 7. παρενόχληση τρίτων με οποιοδήποτε τρόπο, 8. συλλογή ή αποθήκευση προσωπικών δεδομένων σχετικά με άλλους χρήστες.

Περιορισμένη άδεια

Το monobio.gr, υπό τους όρους και τις προϋποθέσεις που τίθενται στο παρόν και όλους τους εφαρμοστέους νόμους και κανονισμούς, σας χορηγεί ένα μη αποκλειστικό, αμεταβίβαστο, προσωπικό, περιορισμένο δικαίωμα πρόσβασης, χρήσης και παρουσίασης αυτής της ιστοσελίδας και των περιεχομένων στοιχείων της. Αυτή η άδεια δεν αποτελεί μεταβίβαση τίτλου στην ιστοσελίδα και στα στοιχεία της και υπόκειται στους ακόλουθους περιορισμούς: (1) πρέπει να διατηρείτε σε όλα τα αντίγραφα της ιστοσελίδας και των στοιχείων της, όλες τις επισημειώσεις που αφορούν πνευματικά δικαιώματα και άλλα ιδιοκτησιακά δικαιώματα και (2) δεν μπορείτε να τροποποιήσετε την ιστοσελίδα και τα στοιχεία της με κανένα τρόπο ή να αναπαράγετε ή να παρουσιάσετε δημοσίως, ή να διανείμετε ή με άλλο τρόπο να χρησιμοποιήσετε την ιστοσελίδα και τα στοιχεία της για οποιοδήποτε δημόσιο ή εμπορικό σκοπό, εκτός εάν άλλως επιτρέπεται με το παρόν.

Σύνδεσμοι στον δικτυακό τόπο www.monobio.gr

Οι σύνδεσμοι (links) που περιλαμβάνονται στο ηλεκτρονικό κατάστημα, οδηγούν σε σελίδες του καταστήματος ή σε κάποιες περιπτώσεις οδηγούν το χρήστη να μεταβεί από αυτό (ηλεκτρονικό κατάστημα) σε ιστοσελίδες τρίτων παρόχων, επιχειρήσεων κ.λ.π. Οι συσχετιζόμενες αυτές ιστοσελίδες δεν βρίσκονται υπό τον έλεγχο της ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ και η ΕΤΑΙΡΕΙΑ δεν φέρει ουδεμία ευθύνη για τα περιεχόμενα οποιασδήποτε τέτοιας ιστοσελίδας ή οποιουδήποτε συνδέσμου που περιλαμβάνεται σε μία συσχετιζόμενη ιστοσελίδα, ή οποιωνδήποτε αλλαγών ή ενημερώσεων σε τέτοιες ιστοσελίδες. Η EΤΑΙΡΕΙΑ δεν ευθύνεται για τις εκπομπές του διαδικτύου ή για την οιασδήποτε μορφής μετάδοση που λαμβάνεται από οποιαδήποτε συνδεδεμένη ιστοσελίδα. Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ παρέχει αυτούς τους συνδέσμους στο ηλεκτρονικό της κατάστημα, μόνο για τη διευκόλυνση της χρήσης του ηλεκτρονικού καταστήματος, η χρήση τους δεν είναι υποχρεωτική για τον επισκέπτη/πελάτη και το γεγονός ότι διαλαμβάνονται στο ηλεκτρονικό κατάστημα δεν υποδηλώνει ότι η ΕΤΑΙΡΕΙΑ εγκρίνει ή αποδέχεται το περιεχόμενό τους.