Η πρωτεΐνη σίτου χρησιμοποιείται στη μαγειρική για καλύτερη ζύμωση, απορρόφηση του νερού και καλύτερη υφή.
- Βελτιώνει την υφή
- Βελτιώνει το φούσκωμα
- Βελτιώνει το ελαστικότητητα
ⓘ Τα εικονίδια των προσφορών φεύγουν βάση του νόμου 35935/2023. Οι χαμηλές τιμές παραμένουν ίδιες.
€4,96
Η γλουτένη σίτου είναι σχεδόν καθαρή πρωτεϊνη χωρίς σχεδόν καθόλου άμυλο. Όταν χρησιμοποιείται ως πρόσθετο στο ψήσιμο, σκοπός είναι να προσθέσει ελαστικότητα στα αλεύρια που διαφορετικά θα είχαν χαμηλή περιεκτικότητα σε γλουτένη, όπως το αλεύρι σταριού ολικής αλέσεως ή σίκαλης. Βελτιώνει το φούσκωμα της ακατέργαστης ζύμης και επίσης βελτιώνει την υφή και την ελαστικότητα του τελικού προϊόντος.
Βάρος | 0,3 kg |
---|---|
Κατασκευαστής | |
Διαθεσιμότητα | Άμεσα διαθέσιμο |
Συμπλήρωμα σε Μορφή | |
Κωδικός προϊόντος | 5200300112006 |
Εξαντλημένο
ΔΩΡΕΑΝ Μεταφορικά εντός Ελλάδος για παραγγελίες άνω των 39€
Η πρωτεΐνη σίτου χρησιμοποιείται στη μαγειρική για καλύτερη ζύμωση, απορρόφηση του νερού και καλύτερη υφή.
Μόνο συνδεδεμένοι πελάτες που έχουν αγοράσει αυτό το προϊόν μπορούν να αφήσουν μία αξιολόγηση.
Αξιολογήσεις
Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.