ΒΙΤΑΜΙΝΗ Ε (VITAMIN Ε)

Βιταμίνη E (Vitamin E)

Η βιταμίνη Ε είναι ένα πολύ σημαντικό αντιοξειδωτικό. Οι ιδιότητές της είναι ζωτικής σημασίας για τις μεμβράνες των κυττάρων των ιστών που έχουν υψηλή συγκέντρωση σε πολυακόρεστα λιπαρά οξέα (PUFAs), π.χ. του εγκεφάλου, του νευρικού συστήματος και των πνευμόνων.

Η βιταμίνη Ε βοηθά στην προστασία των PUFAs και άλλων λιπαρών ουσιών, όπως της χοληστερόλης, από την οξείδωση που προκαλούν οι ελεύθερες ρίζες (υψηλής δραστικότητας παραπροϊόντα του μεταβολισμού, που προέρχονται επίσης από περιβαλλοντικούς παράγοντες).

Ως ένα αντιοξειδωτικό θρεπτικό συστατικό, η βιταμίνη Ε βοηθά στην αποτροπή της μετατροπής των νιτρωδών που περιέχονται στα καπνιστά και παστωμένα (αλατισμένα) τρόφιμα και στα τουρσιά σε νιτροζαμίνες (πιθανόν καρκινογόνες ουσίες) στο στομάχι. Η βιταμίνη Ε δρα σε στενή συνεργασία με τη βιταμίνη C.

Fitness dietary icons sport activities

ΤΡΟΠΟΣ ΧΟΡΗΓΗΣΗΣ:

  • Η συνιστώμενη ημερήσια πρόσληψη(RDA) για άνδρες και γυναίκες της βιταμίνης Ε για τους ενήλικες είναι 15 mg.
  • Η βιταμίνη Ε είναι λιποδιαλυτή και είναι καλύτερο να λαμβάνεται με ποσότητα φαγητού που περιέχει καλά λιπαρά. Είναι επίσης καλύτερο να μην καταναλώνετε το βράδυ, καθώς οι λιποδιαλυτές βιταμίνες μπορεί να έχουν αρνητική επίδραση στον ύπνο.

Βιταμίνη Ε στις μέγιστες δοσολογίες και συνδυασμούς βιταμινών

Premium Multivitamin Natural Vitamins

Natural Vitamins Premium Multivitamin Γεύση Πορτοκάλι 500ml

Natural Vitamins MEGA Multivitamin 30 ταμπλέτες Ισχυρός συνδυασμός 29 βιταμινών

Natural Vitamins MEGA Multivitamin – Η καλύτερη πολυβιταμίνη στον κόσμο

Premium Teen Multivitamin Natural Vitamins

Natural Vitamins Premium Teen Multivitamin Γεύση Πορτοκάλι 500ml

Natural Vitamins Complete Daily Multivitamin 30 Κάψουλες

Natural Vitamins Complete Daily Multivitamin - Πολυβιταμίνες

Natural vitamins icon

Ορθομοριακά Συμπληρώματα Διατροφής Νέας Γενιάς της Natural Vitamins

Τα προϊόντα της Natural Vitamins είναι ορθομοριακές φόρμουλες από βιταμίνες, μέταλλα, βότανα και εκχυλίσματα κατασκευασμένα σε υπερσύγχρονα εργοστάσια στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής και Ευρώπης, εγκεκριμένα από το FDA. Για την κατασκευή των προϊόντων της Natural Vitamins χρησιμοποιούνται τα πιο αγνά και φυσικά υλικά για μέγιστη απορρόφηση. Τα προϊόντα της Natural Vitamins είναι 100% φυσικά, αγνά, χωρίς βλαβερά επιπρόσθετα, στις σωστές δοσολογίες και ιδανικούς συνδυασμούς για μέγιστη αποτελεσματικότητα και βιοδιαθεσιμότητα.