Ψευδάργυρος (Zinc)

Ψευδάργυρος (Zinc)

Ο ψευδάργυρος είναι συστατικό σε περισσότερα από οκτώ ένζυμα και λαμβάνει μέρος σε πολλές λειτουργίες του ανθρωπίνου σώματος. Είναι απαραίτητος για τη φυσιολογική κυτταρική διαίρεση και λειτουργία , για την ενίσχυση του ανοσοποιητικού Σύστηματος.

Ο ψευδάργυρος εντοπίζεται στην α-μακροσφαιρίνη, μια σημαντική πρωτεΐνη στο ανοσοποιητικό σύστημα του ανθρώπου. Αυξάνει τη γονιμότητα σε άνδρες και γυναίκες και βοηθά στην απομάκρυνση κάποιων τοξικών μετάλλων από το σώμα (π.χ. κάδμιο και μόλυβδος). Ακόμη ο ψευδάργυρος είναι σημαντικός για τη διατήρηση της όρασης, της γεύσης και της οσμής, καθώς και για την απελευθέρωση της ινσουλίνης και την απορρόφηση και το μεταβολισμό της βιταμίνης Α.O ψευδάργυρος:

  • ενισχύει το ανοσοποιητικό σας σύστημα
  • επιταχύνει την επούλωση πληγών
  • μπορεί να ανακουφίσει το οξειδωτικό στρες και να βελτιώσει την ανοσολογική απόκριση
  • μπορεί να βοηθήσει στη θεραπεία της ακμής
  • μειώνει τη φλεγμονή
Fitness dietary icons sport activities

ΤΡΟΠΟΣ ΧΟΡΗΓΗΣΗΣ:

  • Η συνιστώμενη ημερήσια πρόσληψη(RDA) του ψευδάργυρου για τους άντρες είναι 11 mg και για τις γυναίκες 8 mg.
  • Παίρνετε τα συμπληρώματα ψευδαργύρου με φαγητό και όχι με άδειο στομάχι διότι μπορεί να προκαλέσουν ναυτία. Μην καταναλώνεται το πρωί.

Το Zinc της Natural Vitamins ξεχωρίζει για τον συνδυασμό των δύο πιο απορροφήσιμων μορφων ψευδαργύρου

Natural Vitamins Zinc Ψευδάργυρος 50mg 100 Ταμπλέτες

Vegan Natural Vitamins Zinc Ψευδάργυρος 50mg

Natural vitamins icon

Ορθομοριακά Συμπληρώματα Διατροφής Νέας Γενιάς της Natural Vitamins

Τα προϊόντα της Natural Vitamins είναι ορθομοριακές φόρμουλες από βιταμίνες, μέταλλα, βότανα και εκχυλίσματα κατασκευασμένα σε υπερσύγχρονα εργοστάσια στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής και Ευρώπης, εγκεκριμένα από το FDA. Για την κατασκευή των προϊόντων της Natural Vitamins χρησιμοποιούνται τα πιο αγνά και φυσικά υλικά για μέγιστη απορρόφηση. Τα προϊόντα της Natural Vitamins είναι 100% φυσικά, αγνά, χωρίς βλαβερά επιπρόσθετα, στις σωστές δοσολογίες και ιδανικούς συνδυασμούς για μέγιστη αποτελεσματικότητα και βιοδιαθεσιμότητα.