Ιχθυέλαιο (ΩΜΕΓΑ-3)

Ιχθυέλαιο (ΩΜΕΓΑ-3)

Το ιχθυέλαιο παράγεται από τη σάρκα λιπαρών ψαριών όπως σολομού, ρέγγας, σκουμπριού, κλυπέας (είδος ρέγγας), σαρδέλας και πέστροφας. Είναι ιδιαίτερα πλούσιο στα Ωμέγα-3 λιπαρά οξέα ΕΡΑ (εικοσιπεντανοϊκό οξύ) και DHA (δοκοσαεξανοϊκό οξύ).

Fitness dietary icons sport activities

ΤΡΟΠΟΣ ΧΟΡΗΓΗΣΗΣ:

Η συνιστώμενη ημερήσια πρόσληψη (RDA) των ωμέγα 3 είναι 250 – 500 mg DHA EPA.

Τα ιχθυέλαια ενδέχεται να προκαλέσουν περιστασιακά ναυτία και δυσπεψία ειδικά όταν λαμβάνονται για πρώτη φορά γι’αυτό το λόγο, τα ιχθυέλαια ληφθούν μαζί με κάποιο γεύμα. Τα γεύματα που περιέχουν καλά λιπαρά βοηθούν στην καλύτερη απορρόφηση. Στην ιδανική περίπτωση, αυτό θα ήταν με το μεσημεριανό γεύμα ή το δείπνο και όχι πριν τη γυμναστική ή τον βραδινό ύπνο.

Το Ωμέγα 3 Fish Oil 1000mg ιχθυέλαιο της Natural Vitamins ξεχωρίζει γιατί περιέχει 1000mg fish oil ανά κάψουλα, στα οποία εμπεριέχονται 700mg EPA-DHA.

Natural Vitamins Ωμέγα 3 Fish Oil 1000mg Διπλής Μοριακής Απόσταξης 60 Κάψουλες

Natural Vitamins Ωμέγα 3 Fish Oil 1000mg Διπλής Μοριακής Απόσταξης

Natural vitamins icon

Ορθομοριακά Συμπληρώματα Διατροφής Νέας Γενιάς της Natural Vitamins

Τα προϊόντα της Natural Vitamins είναι ορθομοριακές φόρμουλες από βιταμίνες, μέταλλα, βότανα και εκχυλίσματα κατασκευασμένα σε υπερσύγχρονα εργοστάσια στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής και Ευρώπης, εγκεκριμένα από το FDA. Για την κατασκευή των προϊόντων της Natural Vitamins χρησιμοποιούνται τα πιο αγνά και φυσικά υλικά για μέγιστη απορρόφηση. Τα προϊόντα της Natural Vitamins είναι 100% φυσικά, αγνά, χωρίς βλαβερά επιπρόσθετα, στις σωστές δοσολογίες και ιδανικούς συνδυασμούς για μέγιστη αποτελεσματικότητα και βιοδιαθεσιμότητα.