Καστορέλαιο Βιολόγος 100ml

6,17

Χαμηλότερη τιμή 30 ημερών: 6,17.

To καστορέλαιο του Βιολόγου είναι κατάλληλο:

  • για όλους τους τύπους δέρματος
  • για βαθύ καθαρισμό του δέρματος
  • για πλούσια ενυδάτωση
  • για την ενίσχυση της παραγωγής κολλαγόνου και ελαστίνης
  • για την αντιμετώπιση δερματικών παθήσεων, όπως η ακμή και το έκζεμα

 

Βάρος 0,200 kg
Κατασκευαστής

Διαθεσιμότητα

Άμεσα διαθέσιμο

Κωδικός προϊόντος 5213004630615

Σε απόθεμα

ΔΩΡΕΑΝ Μεταφορικά εντός Ελλάδος για παραγγελίες άνω των 39€

  • 14 ημέρες εύκολων επιστροφών
  • Παραγγελίες που γίνονται πριν από τις 12.00μμ αποστέλλονται την ίδια ημέρα
Ασφαλής ολοκλήρωση αγοράς

Norton OK Security

ΚΑΣΤΟΡΕΛΑΙΟ ΕΛΑΙΟ ΒΑΣΗΣ
Τα Έλαια Βάσης χρησιμοποιούνται είτε ως απαραίτητος φορέας, που θα ενσωματώσει τα αιθέρια έλαια για χρήση στην αρωματοθεραπεία και την κοσμετολογία, είτε ατόφια στην καλλυντική περιποίηση. Είναι, επομένως, σημαντικό να είναι 100% καθαρά, ακριβώς όπως όλα τα πολύτιμα Έλαια Βάσης «Βιολόγος».
Λόγω της χαμηλής μοριακής του μάζας, εισχωρεί στην επιδερμίδα. Γνωστό από την αρχαία Αίγυπτο για την καλλυντική του χρήση αλλά πολύ δημοφιλές τα τελευταία χρόνια στη φροντίδα των μαλλιών. Παράγεται με ψυχρή έκθλιψη.

ΣΥΝΘΕΣΗ
Πλούσιο σε κικινελαϊκό οξύ και Ωμέγα – 9 λιπαρά οξέα

ΙΑΜΑΤΙΚΗ ΧΡΗΣΗ
Χάρη στα οξέα που περιέχει, διαθέτει ισχυρές αντιβακτηριδιακές και αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες. Έτσι, τα τελευταία χρόνια, είναι δημοφιλές για την καταπολέμηση δερματικών παθήσεων, όπως το έκζεμα και η ακμή. Καθαρίζει σε βάθος το σμήγμα, μαλακώνει τα σκληρά μαύρα στίγματα (μπιμπίκια) και εμποδίζει την ανάπτυξη νέων μολύνσεων.

Λόγω της χαμηλής μοριακής του μάζας, εισχωρεί στην επιδερμίδα. Γνωστό από την αρχαία Αίγυπτο για την καλλυντική του χρήση αλλά πολύ δημοφιλές τα τελευταία χρόνια στη φροντίδα των μαλλιών. Παράγεται με ψυχρή έκθλιψη.

ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΗ ΧΡΗΣΗ
Το Καστορέλαιο, λόγω της χαμηλής μοριακής του μάζας διεισδύει σε βάθος στην επιδερμίδα, διαπερνώντας την κεράτινη εξωτερική στοιβάδα από νεκρά κύτταρα. Έτσι, είναι ιδανικό για βαθύ καθαρισμό και πολύ πλούσια ενυδάτωση. «Φυλακίζει» την υγρασία στο δέρμα και αποτρέπει την πρόωρη γήρανση από την αφυδάτωση. Ταυτόχρονα, το Καστορέλαιο είναι δημοφιλές για την τόνωση της τριχοφυΐας. Έτσι, χρησιμοποιείται ολοένα και περισσότερο στην περιποίηση μαλλιών, φρυδιών και βλεφαρίδων. Τέλος, η χρήση του σε lipbalms, body lotions και μάσκες είναι πολύ διαδεδομένη καθώς και σε σαπούνια περιποίησης, αφού, εκτός της ενυδάτωσης, δημιουργεί και πυκνό αφρό!

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

Μόνο συνδεδεμένοι πελάτες που έχουν αγοράσει αυτό το προϊόν μπορούν να αφήσουν μία αξιολόγηση.

Πηθανές χρεώσεις αποστολής στην Ελλάδα

  • ΔΩΡΕΑΝ η αποστολή σε όλη την Ελλάδα για παραγγελίες άνω των 39€ και δέματα έως 2Kg.
  • Το κόστος αποστολής σε όλη την Ελλάδα για παραγγελίες κάτω των 39€ και για δέματα έως 2Kg είναι 1.75€.
  • Η παράδοση σε όλη την Ελλάδα με Αντικαταβολή επιβαρύνεται με 2.25€.

Κόστος αποστολής στη Κύπρο

  • Το κόστος αποστολής στην Κύπρο είναι:
    • Παράδοση 2-4 μέρες - Το κόστος της αποστολής στην Κύπρο διαμορφώνεται στο ταμείο.

Κόστος αποστολής στην Ευρωπαϊκή Ένωση

  • Το κόστος αποστολής στις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης κυμαίνεται από:
    • Παράδοση από 3-12 μέρες ανάλογα την χώρα παράδοσης - Κόστος από 9.75€ μέχρι 1kg και από 3.10€ για κάθε επόμενο κιλό ανάλογα την χώρα παράδοσης. Θα ενημερωθείτε για το πραγματικό κόστος της αποστολής σας στην σελίδα checkout.

Η εξόφληση των παραγγελίων του εξωτερικού γίνεται με Πιστωτική κάρτα ή Τραπεζική κατάθεση.

Επιπλέον πληροφορίες

Βάρος 0,200 kg
Κατασκευαστής

Διαθεσιμότητα

Άμεσα διαθέσιμο

Κωδικός προϊόντος 5213004630615