Κατάστημα monobio Άγιος Δημήτριος

Δωρεάν Υπηρεσίες για την Υγεία σας, μόνο από το MonoBio

Η φιλοσοφία μας στο MonoBio βαδίζει σύμφωνα με τις ανάγκες σας για ένα πολύ αγνό, φυσικό ή βιολογικό προϊόν, παράλληλα με την αποτελεσματικότητά του στο οργανισμό σας. Μία αποτελεσματικότητα που επιτυγχάνεται μόνο αν το προϊόν δεν περιέχει χημικά και επικίνδυνα φυτοφάρμακα ή άλλες τεχνητές ουσίες. Γιατί στο monobio προτεραιότητά μας είναι η υγεία σας και η σωστή διατροφή. Σκοπός μας είναι να ακούμε τις ερωτήσεις σας και τις απόψεις σας, λαμβάνοντας καθημερινά τα αιτήματά σας, με στόχο να σας προτείνουμε φυσικές λύσεις για να αντιμετωπίσετε προβλήματα ή καταστάσεις υγείας που σας ταλαιπωρούν, είτε με φυσικά συμπληρώματα διατροφής είτε με τη σωστή και την υγιεινή διατροφή. Γι΄αυτό προσφέρουμε δωρεάν υπηρεσίες που βοηθούν την υγεία σας!

Αυτό το κατορθώνουμε είτε με μέτρηση έλλειψης βιταμινών, είτε με διατροφολογικά events με εξειδικευμένο διατροφολόγο, με events για πολλές παθήσεις όπως το Χασιμότο, τα προβλήματα προστάτη, την ενίσχυση του ανοσοποιητικού, το σάγχαρο και πολλά άλλα. Παρόν είναι εξειδικευμένος διατροφολόγος εκπαιδευμένος στην αντιμετώπιση παθήσεων με την διατροφή και γνώστης όλων των αποτελεσματικών συμπληρωμάτων διατροφής που κυκλοφορούν, ο οποίος ακούει τα προβλήματά σας και σας δίνει λύσεις που πραγματικά έχουν αποτέλεσμα.

          Ένα θέμα που ταλαιπωρεί μεγάλο κομμάτι του πληθυσμού είναι ο θυρεοειδής. Ο θυρεοειδής χωρίζεται σε δύο βασικές υποκατηγορίες τον υποθυρεοειδισμό και τον υπερθυρεοειδισμό. Κατά τον υποθυρεοειδισμό παρατηρείται μειωμένη έκκριση των θυρεοειδικών ορμονών. Συμπτώματα αυτού μπορεί να είναι η κατάθλιψη, το αίσθημα κόπωσης, η αύξηση σωματικού βάρους, η τριχόπτωση, η δυσκοιλιότητα, η αδυναμία στην μνήμη, οι κρυάδες, οι διαταραχές στην περίοδο κ.α. Κατά τον υπερθυρεοειδισμό παρατηρείται  αυξημένη παραγωγή θυρεοειδικών ορμονών. Συμπτώματα αυτού μπορεί να είναι η αυξημένη όρεξη, η ανησυχία, η μυϊκή αδυναμία, οι αϋπνίες, το τρέμουλο στα άκρα κ.α.

          Τι είναι όμως η Θυρεοειδίτιδα Χασιμότο και πως αντιμετωπίζεται;

          Η νόσος του Χασιμότο είναι ένα αυτοάνοσο νόσημα. Αυτό που συμβαίνει στη περίπτωση του χασιμότο είναι ότι το ανοσοποιητικό σύστημα δεν αναγνωρίζει τα κύτταρα του θυρεοειδή αδένα ως δικά του, με αποτέλεσμα να τους επιτίθεται και σιγά σιγά να τα καταστρέφει, οδηγώντας σταδιακά σε υποθυρεοειδισμό. Τα συμπτώματα της νόσου χασιμότο είναι παρόμοια με τον υποθυρεοειδισμό και εστιάζονται σε κόπωση, χαμηλή ενέργεια, αύξηση βάρους, κατακρατήσεις υγρών, ξηρό δέρμα, δυσκοιλιότητα, απώλεια μνήμης, πόνοι στις αρθρώσεις, μυϊκές κράμπες κ.α.

          Τα βασικά αίτια της νόσου Χασιμότο είναι το άγχος και το στρες, η έλλειψη βιταμίνης D-3, η διαταραχή στον μεταβολισμό της γλυκόζης στο αίμα και ο χαμηλός μεταβολισμός μας. Σίγουρα όμως υπάρχει τρόπος να τα αντιμετωπίσουμε, αλλάζοντας τον τρόπο ζωής και διατροφής, ώστε να επαναφέρουμε τον οργανισμό μας στην φυσιολογική του λειτουργία. Διορθώνοντας τις ελλείψεις του οργανισμού μας σε βιταμίνες, μέταλλα και ιχνοστοιχεία, ρυθμίζοντας  τον μεταβολισμό μας και το βάρος μας  στα φυσιολογικά επίπεδα,  υπάρχει η δυνατότητα να αλλάξουμε αποτελεσματικά την πορεία της νόσου του Hashimoto προς το καλύτερο. Πιο συγκεκριμένα ακολουθώντας τις οδηγίες των ειδικών και μειώνοντας το βάρος μας και τις κατακρατήσεις υγρών στο σώμα μας, θα δούμε εμφανή αύξηση της ενέργειάς μας και βελτίωση της διάθεσής μας!

          Επειδή πολλοί από εσάς μας ζητάτε πολύ συχνά τρόπους αντιμετώπισης του Hashimoto και θυρεοειδή γενικότερα, διοργανώνουμε ραντεβού με εξειδικευμένο διατροφολόγο της Natural Vitamins, ώστε να συναντηθεί μαζί σας προσωπικά στο χώρο μας Monobio, Λ. Βουλιαγμένης 325, Μετρό Αγ. Δημητρίου, 210 9705200. Ο στόχος μας είναι μια καλύτερη αντιμετώπιση συνδυάζοντας την  σωστή διατροφή και τα σωστά συμπληρώματα διατροφής στην αγωγή σας για καλύτερα αποτελέσματα!

Πότε: Πέμπτη 8 Οκτωβρίου, μεταξύ 15:00 – 20:00

Που: monobio, Λ. Βουλιαγμένης 325, Μετρό Αγ. Δημητρίου, 210 9705200

To ραντεβού είναι υποχρεωτικό για να σιγουρευτείτε ότι υπάρχει διαθεσιμότητα και να αποφευχθεί ο συνωστισμός. Παρακαλούμε τηρείτε όλους τους κανόνες υγιεινής φορώντας μάσκα λόγω Covid 19. Αν υπάρχουν αιματολογικές εξετάσεις από τους τελευταίους 1-2 μήνες, να τις έχετε μαζί σας.